Kesän 2016 työvaiheisiin on kuulunut terassin lasitus ja puuterassialueiden rakentamminen (lue aloittaminen). Vesieristimme myös yläkerran parvekkeen lattian. Betonivalu hiottiin ja sen päälle harjattiin, sekä liipattiin laastimainen vedeneristyspinnoite, Maxseal flex." MAXSEAL® FLEX-M on 1-komponenttinen, sementtipohjainen laasti. Veteen sekoitettuna siitä muodostuu korkean suorituskyvyn omaava joustava, vesitiivis pinnoite betonille ja muuratuille rakenteille."  Päälypinta huutaa vielä lopullista lattiapintaa. Alakerrassa meillä on mieluisat laatoitukset, mutta yläkerran parvekkeelle ajattelimme edullisempaa terassilaudoitusta. Parveke on vähemmällä käytöllä, ja laattaa edullisempi ratkaisu riittää. Puu on myös lämmin materiaali. Sitäkin on kiva tuoda kivitaloomme.  

Projektistamme puuttuvat parvekkeen lasikaiteet. Lasit toimittaa JP lasitus, joka lasitti myös alakerran terassin. Betonivalun sivulaidat ovat allekirjoittaneilla viimeistelemättä, minkä vuoksi lasikaiteiden asennus viipyy. Työt, isommat lapset ja 9kk ikäinen perheenlisäyksemme pitävät huolen siitä, että asioilla on taipumusta venyä.

JP lasituksen toimittamat, Coverin valmistamat lasit ovat olleet meille erittäin mieluisat. Tilan tunnelma ja suojaisuus on ylittänyt odotuksemme mennen tullen. Yläkiskokiinnitteiset lasit liikkuvat jouhevasti ja ovat helppo käsitellä. Olemme käyttäneet lasiterassia milteipä päivittäin. Aamupaloilla, perhe-illallisilla, vieraita kestitellessä ja muutoin vain oleskellessa. Tila on erittäin kiva kakkosolohuone. Vanha olkkarinmatto palvelee perheen nuorimmaisen leikkialustana. 

Tilaan asennetaan vielä seinä- ja kattovalaistus. 

Yläkerran parvekkeen hionta ja vedeneristys:

Parvekkeen%20hionta.jpg

 

129.jpg

Alakerran terassin lasitus:

Terassi.jpg

 

119.jpg

 

Puuterassi.jpg