Laatoitustyöt etenevät hitaasti mutta varmasti. Laattamies on selkeästi tarkka mies, joka ei tee mitään hutaisten, vaan hyvin harkiten ja jokaisen piirun tarkkaan mittoen. Homma on hidasta, mutta työnjälki näyttää toistaiseksi hyvältä. Toki työnjäljen näkee parhaiten vasta sitten, kun saumaustyöt on saatu loppuun ja laatat siivottu. Nyt laatat ovat vielä aika sotkuisia.

 

huhtikuu%202%20004-normal.jpg

 

009-normal.jpg

 

 

004-normal.jpg

 

011-normal.jpg

 

010-normal.jpg

 

006-normal.jpg

 

064-normal.jpg

 

006-normal.jpg

 

003-normal.jpg

 

007-normal.jpg

 

001-normal.jpg

 

Iso 60x 60 laatta on pinnaltaan hurjan kaunis, mutta näin likaisena laatoista ei saa juurikaan käsitystä. Laatoista on parempia lähikuvia aiemmissa jutuissa. Tämä 60 x 60 laatta tuntuu laadukkaalta ja melko tasaiselta, kun taas valitsemamme 10 x 10 laatta kosteisiin tiloihin on vähän niin ja näin. Hieno pinta niissäkin, mutta laatat eivät ole ihan prikulleen saman kokoisia. 60 x 60 laatta vaatii ammattitaitoisen laatoittajan, mutta myös suoran lattiapinnan. Lattiaa onkin hiottu jonkin verran tasaisemmaksi ennen laatoituksen aloittamista.

Rakennustyömaa sai kuluneena viikonloppuna muuten innokkaita siivoajia. Paikat järjestyi huimasti ja pihamaallakin mahtuu taas kulkemaan. Myös primerit hoituivat keittiön, sekä ruokalilutilan lattiaan ja moni muu pikku nikkarointi sai tekijänsä. Huima kiitos mahtaville kesävieraille, miehen veljelle perheineen!

Viikon lievä harmitus on saapunut teräspiippukuljetus. Liekö kesäpoika ollut asialla, mutta lähetys oli ajettu osittain solmuun ja kursittu sitten teipaten kasaan. Lähetyksen sisältö on osittain vaurioitunut. Mutta sattuuhan sitä. Piippufirma ja kuljetusliike sovitelkoon tahoillaan.

 

002-normal.jpg