Saimme kotimme ulkorappauksen mallilleen kesällä 2015. Rappauksen laadusta meillä on hieman erimielisyyksiä urakoitsijan kanssa, mutta siitä enemmän siinä vaiheessa, kun asiat on saatu jonkinlaiseen päätökseen. 

 

20150526_115935.jpg

Kotimme sai kesällä 2015 myös ulkolaatoitukset. Tuttuun tapaan asioimme Kaakelikeskuksessa. Avulias ja hienosti asiakkaistaan huolehtiva Sirkka neuvoi meille useita toimivia laattavaihtoehtoja. Kotisovitusten jälkeen löysimme mieluisan laatan, joka on osoittautunut paitsi näyttäväksi, myös käytännölliseksi. Laatan karkea, kuoppaisa pinta ei ole liukas talvellakaan.  Suurkiitokset Kaakelikeskuksen Sirkalle suuresta avusta. 

Kuvassa sovituslaatat:

058.jpg

Ja tähän päädyimme (Keope link dark shadow 60 x 60 STR)  Huom, tässä vielä saumaamatta: 

289.jpg

 

307.jpg

 

302.jpg

 

380.jpg

Sisäänkäynnin ja etupihan käytävien lisäksi myös takaterassi laatoitetiin. Laatoitustyöt teki Ensio Wikberg  (Saneeraus E Wikberg oy http://www.ewikberg.fi/) ja olimme työn jälkeen erittäin tyytyväisiä. Paneloimme  itse terassin sisäkaton ja teimme varaukset terassivalaistukselle. Terassi tulee saamaan lasituksensa JP lasitukselta lasien valmistajana Cover. Yläkerran parvekkeelle on tilat niin ikään lasikaiteet. 

 

350.jpg

 

349.jpg

 

375.jpg