Syksyn sateet saapuivat Sipooseen. Ikkunoista avautuva luonto näyttää tummasävyiseltä ja talossa kuuluu vaimea sateen ropina. Tunnelma on yht´äkkiä kiireetön. Upea kesä on pitänyt meidät kiireessä ja lapset kaiket päivät ulkosalla. Nyt kenelläkään ei ole kiire minnekään, ja perhe kokoontuu kotoisasti teekupposten ääreen. Aasiasta paluumuuttaneina kupeissa on tietysti aitoa tavaraa Kiinasta, antioksidantteja tulevaan syksyyn. Tätä vihreää teetä juovat meillä mielellään myös lapset. 

Syksy hiipii myös kodin sisustukseen. Harmaan eri sävyt saavat seurakseen tuulahduksen sinapin keltaista/ currya. Näin juuri ostamissani kylpyhuonetekstiileissä kuin päämakuuhuoneessakin. Olohuoneen tummanharmaita sohvia odotetaan niin ikään saapuviksi. Näinpä seuraavien hankintojen listalla on sinapinsävyiset sisustustyynyt ja huovat myös olohuoneeseen. Lappilaisessa kodissa saavat näkyä myös porot! Nämä tuotteet löytyvät Stockmannin valikoimasta. 

 

043-normal.jpg  

 

004-normal.jpg

 

054-normal.jpg

 

Vaikka kuvat antavat vaikutelman melko lailla valmiista kodista, on meillä parhaillaan korjauksen alla olohuoneen korkea seinä. Armottomat auringon säteet ovat paljastaneet seinässä aika karmeita tasoteongelmia. Näinpä seinää tasotellaan parhaillaan uuteen kuosiin. Aurinko on tasoittajalle armoton ystävä. Tästä huolimatta Reijo puuhaa ystävällisesti seinää kuntoon. Kiitos Reijo!

 

005-normal.jpg