Tämä mamma kävi eilen humputtelemassa hyvässä seurassa. Hyvä ruoka, rennon hauska meininki ja tärkeiden ystävien saura teki taivaallisen hyvää. Pakko mainostaa, mutta Lungi-ravintolassa oli hyvät pöperöt ja iloinen meininki. Juuri niin kuin hyvässä kortteliravintolassa ainakin. Epäilemättä pistäydymme siellä mielellämme toistekin.  Paikka toimi, ja sai minut unohtamaan vialliset parketit, kalustereklamaatiot, muuttostressin ja monet muut loppukuun koettelemukset.  

Lysti perjantai oli hyvä alku viikonlopulle. Niin hyvä, että vaikka aamulla oli aavistuksen turkkasta nousta Koistisen kolkutellessa ovelle, puunaustarmoa riitti uuden kodin parissa. Sain pestyä koko uuden köökin lattiasta kattoon, purettua hyvän läjän astioita paikoilleen ja koeajettua uuden tiskikoneen. Keittiön ja kodinhoitohuoneen hanat asennettiin paikoilleen, ja myös keittiön led-tasovalo sai listansa. Päädyimme U-listan sijaan tosin alumiiniseen L-listaan. Lista on koonsa puolesta juuri täydellinen ja löytyi ihan vain Bauhaussin listavalikoimasta. Lista peittää juuri sen mitä pitääkin, mutta on samalla riittävän huomaamaton.

 

Hanat:Damixa (Tanska)

010-normal.jpg

 

008-normal.jpg

 

005-normal.jpg

 

003-normal.jpg

Kaunista lauantaisäätä piristi ihanat pizzasyömingit naapurin pihamaalla, ja illansuun yhteiset keittokokkailut ja syöpöttelyt, jälleen naapurin kestipöydässä. Rakkaille naapureille paljon kiitoksia!!!