Kalusteasentajat aloittivat työnsä tänään. Olohuoneeseen kasattu kalustepino alkoi jakautua nätisti omiin tiloihinsa eri puolille taloa valaen uskoa siihen, että olohuonekin voi joskus tyhjentyä sen pitkään vallanneista laattalaatikoista ja kalustepinoista.

Aivan mutkitta ei tämäkään työvaihe käynnistynyt. Kodinhoitohuoneessa on pienoinen mutta jokseenkin harmillinen mittavirhe, jota nyt selvitellään. Lisäksi kuormasta puuttui kaapistojen jalkoja ja kodinkoneiden vaatimia ilmanvaihtoritilikköjä. Myös kaappiasennus rysäytti melkoiset lommot tarkkaan maalattuihin keittiön tehosteseiniin. Ei se varmaan vaadi muuta kuin kittiä ja hyvää maalausta, mutta harmittaahan tuo. Lähinnä se, että kun itse varot kolhimasta uuden kodin vasta maalattuja seiniä kaikissa työvaiheissa, tulee joku, joka kolhii ne ensimmäisen 45 minuutin aikana. No, sanottakoon, että muuten reippaita ja toimeliaita kavereita. Ja puuttuvat osatkin meinaavat hakea aivan tehtaalta saakka, vaikkei koko tehdas ole toiminnassa heinäkuussa ja paikanpäällä on korkeintaan talonmies. Kiitos ja hatunnosto näille toimelijaille kavereille!

Laattatyöt ovat tosi hyvällä mallilla, ja myös TrioFloorin kautta tilaamamme norjalaisen Boenin valkolakatut lankkuparketit ovat kotiutuneet!

 

016-normal.jpg

 

 

037-normal.jpg

 

010-normal.jpg