Keittiö alkaa hahmottua. Ovien Smurffin-väriset suojakalvot ovat paikallaan. Suojamuovien poistossa ei kannata kuulemma hoppuilla, vaan poistaa kalvot vasta sitten, kun talo on siivottu isommilta rakennuspölyiltä. Ovien on myös annettava olla 3 päivää kalvojen jälkeen koskemattomina, eikä niitä tule tuona aikana edes pyyhkiä.

Keittiön liesituulettimen, kivitasojen sekä induktiolieden asennus ovat vielä kesken. Tasotehdas on heinäkuun kiinni, ja tasot toimitetaan myöhemmin elokuussa. Keittiö tuntuu ihanan avaralta ja vastaa hienosti toivomaamme. Kulkutilat ovat väljät, mutta kaappi- ja työtilaa on runsaasti. Niemekkeessä on hyvin tilaa ruoanlaitolle ja leipomiselle, mutta samalla siinä on myös neljän hengen aamiaispöytä ikkunan äärellä. Tämä oli yksi niistä omista toiveistani keittiössä, joista halusin pitää kiinni. Mielestäni saarekkeessa,  tai niemekkeessä, on epämukavaa istua rinnakkain kuin kanat orrella. Nyt meillä on toiveiden mukainen vastakkain istuttava neljän hengen aamiaispöytä niemekkeen yhteydessä.  Enää tarvitaan vain mieluisat tuolit.

Niin tiskikone kuin jääkaappi sekä pakastin ovat siististi kalusteovien takana. Kodinkoneet ovat Elektroluxin liesituuletinta lukuun ottamatta. Liesituuletin on merkiltään Elica, joka sekin on eurooppalainen iso valmistaja, vaikka vähemmän tunnettu Suomessa.

 

095-normal.jpg

 

097-normal.jpg

 

092-normal.jpg

Keittiön vieressä, isojen ikkunoiden edustalla ja takan ääressä, on paikka isolle kahdeksan hengen ruokapöydälle.

099-normal.jpg

Kettiön lisäksi myös muut kalusteet ovat paikallaan. Liukkarikaapit istuvat kivasti huoneissa ja kulkevat kiskoillaan kuin unelma! Pienemmät kaapit ovat lastenhuoneen kaappeja. Isompi rivistö on meidän päämakkarin vaatehuoneesta. Myös alakerran päävaatekaapit ovat samanlaiset.

027-normal.jpg

 

034-normal.jpg