Torstai ei taida olla toivoa täynnä. Samassa jamassa ollaan kuin aiemman postauksen aikaan. Saimme eilen kyllä toiveikkaina tiedon, jonka mukaan meille oli tulossa parketin puhdistus eiliselle. Silti, kukaan ei tullut ja odottelin työmaalla tyhjää työmiestä vastaanottamassa.

Työmiehen sijaan tulivat kyllä Ylämaan Graniitilta tilatut keittiön tasot. Tosin niistäkin soittivat etukäteen, että " Päivää, meillä on nämä teidät tasot nyt kyytissä. Ne ovat naarmuuntuneet ja olemme tilanneet teille uudet. Tuomme nämä vialliset teille kuitenkin, kunnes korvaavat tasot saadaan tehtaalta".  Taas sai keittiön takaseinän maalipinta kolhuja ja mieskin piti hälyttää kantoavuksi kesken työpäivän kun nostoväki jäi vajaaksi. Tehdä nyt yli 60km lenkki kesken työpäivän sen takia, että voit nostaa valmiiksi vialliset tasot paikoilleen. No, tasot saatiin paikalleen ja mies pääsi takaisin normitöihin. Rahdille kiitos ja näkemiin. Nähdään sitten seuraavalla kerralla. 

No, helpotus sekin, että tässä kohtaa meidän ei tarvinnut itse reklamoida kun ilmoittivat uusien tasojen olevan jo tilauksessa. Rahtikaveritkin olivat ihan reippaita. Seuraamuksia tästä kuitenkin on töiden puitteissa. Sähkäri ei voi asentaa keittiön tasopistokkeita, sillä välitilan lasi puuttuu. Lasia ei voi asentaa, koska tasolevyt vaihdetaan. 

Myös se, että parketteja ei ole pintakäsitelty vieläkään, viivästyttää sähkömiehen töitä. Aroilla lattiolla on vaikea siirellä tikkaita, saati pystyttää korkeimpien kohtien vaatimia tellinkejä vaikka lattioita suojaisikin. Lattiat kun ovat niin järjettömän huokoiset ja arat, että parempi jos niillä ei liikuta laisinkaan, saati tehdä toimenpiteitä jotka voivat kolhia lattiaa. Sähkärin kalenteri heittää häränpyllyä ja omakin muuttoaikataulu masentaa. Valmista ei tunnu tulevan nyt sitten millään. 

Onneksi tänään alkaa typyjen luistelukausi. Meillä muodostelmaluistellaan ja on hauskaa päästä taas kesän jälkeen kaukalonlaidalle.