Talomme on  täyttynyt viime päivien toimituksista. On laattaläjiä, kiinteitä kalusteita, kodinkoneita ja Tulikiven takkaa. Tavarakuormien keskellä viimeistellään seinäpintoja ja aloitellaan lattiatöitä. Tavarat ovat hyvin järjestyksessä, mutta työskentely väljemmissä tiloissa olisi toki helpompaa.

Seinäpintojen työstössä päästiin tehosteseinien maalaukseen. Valkoisia seiniä tuijottamaan tottuneina uusi räväkkä ilme otti hetkellisesti löysät pois. Hetken järkytyksen jälkeen fiilis muuttui epäilevän innokkaaksi ja siitä lähes riemastuneeksi. Uskalsinpas!

 

032-normal.jpg

 

033-normal.jpg

 

031-normal.jpg

 

030-normal.jpg

 

Myös kosteiden tilojen laatoitus on päässyt alkuun. Tässä työstetään kodinhoitohuonetta. Laatat ovat kuvassa likaisia, pölyisiä ja saumaamattomia, eikä niistä taida tässä nähdä muuta kuin, että ovat harmaita. Nämä kymppilaatat ovat isoista laatoista leikattuja teräväreunaisia laattoja. Liekö tästä käsityöstä johtuvaa, mutta laatat eivät ole aivan tasalaatuisia ja ovat jokseenkin työläitä laatoittaa. Tämä laatta on kuitenkin vahvuudeltaan samaa luokkaa ison laattamme kanssa, mikä auttaa laattojen yhtymäkohdissa alakerran pesutiloissa. Myös tämän pienen ja isomman laatan henki sekä sävy ovat mukavan samanlaiset, vaikka tulevatkin ihan eri toimittajilta ja tehtailta.

 

031-normal.jpg