Hukkasin kuvien lataamiseksi tarvitsemani piuhan ja löysin sen pitkän etsinnän jälkeen vasta tänään. Tästä syystä en ole ehtinyt lataamaan talo-projektistamme uusia kuvia ja tekstejä. Kesällä on tietysti muutoinkin haipakkaa; Lomareissuja ja kesävieraita.

Kiireestä huolimatta kulunut kesä on ollut mahtava, niin säiden kuin reissujen puitteissa. Olemme nauttineet järvimaisemista Mäntyharjulla, marjastaneet Sipoon metsissä ja reissanneet Ranskan Rivieralla sektorilla Nizza - Monaco- Cagnes Sur Mer - St. Paul de Vence ja Cannes. 

Mutta asiaan. Olemme nyt saaneet Screen-rullaverhomme asennettua. Screen verhossa on hyvä häikäisy- ja lämpösuoja. Rullaverhot auttavatkin pitämään kotimme viileänä näin helteillä. Kangas ei blokkaa maisemaa täysin, vaan siivilöi valoa kauniisti. Talosta näkeekin hyvin ulos, mutta ulkoa huonosti sisään. Rullaverhot toimivatkin siis juuri toivotulla tavalla.

Väriksi valitsimme sisustukseen sopivan harmaan. Rullaverhojen väri mietitytti kyllä pitkään, epäilihän varhoasentajammekin värivalintaani kertoen, että kyllä ne yleensä laita lukien vaaleita tilaavat. Päätin kuitenkin luottaa intuitiooni ja valinta oli meille oikea. Harmaat käyvät hyvin RR23-sävyisten ikkunapokien kanssa ja tuovat ilmeittä yleissisustukseen. Verhot meille asensi Kulloon Kaihdin. 

 

175-normal.jpg

 

870-normal.jpg

 

933-normal.jpg

 

927-normal.jpg

 

866-normal.jpg

 

884-normal.jpg

 

959-normal.jpg

Verhokiskoksi valitsimme mahdollisimman huomaamattoman yhden verhon kiskon. En tiedä kirpaiseeko muita rakentajia, mutta minusta kaikki uusiin ja puhtaisiin pintoihin kiinnitettävät jutut tuntuvat pitkän aikaa häiristevältä ja ylimääräiseltä. Pyrinkin aina löytämään ratkaisut, jotka häviävät mahdollisimman hyvin muihin pintoihin. Useammalle verholle tarkoitettu, tai isompi listakisko eivät olisi tulleet neuroosini takia kyseeseen. 

Itse verhoon ommeltiin verhonauhanauha, joka mahdollistaa verhon helpon kiinnittämisen kiskoon. Kiskonauha helpottaa myös verhon rypyttämistä.