Hallelujah! Autokatoksen rakenteet ovat vihdoin valmiit. Toivotaan, että peltiporukka ehtisi katon pellitykseen vielä ennen lumien tuloa. Seuraavana viikonloppuna tavoitteenamme on pätkiä jämälaudat polttopuiksi. Kasaamme halkokasat talven varalle, siivoamme pihaa ja pyrimme levittämään myös sorat. Jospa saisimme autot näin talvea vasten autokatoksen suojiin, ja pihaan paremmin tilaa lumitöiden tekoa varteen. Toivottavasti lumisateet eivät saavu vielä tällä viikolla, sillä tarvitsemme ulkotöihin vielä seuraavan viikonlopun, ja mielellään armonaikaa myös peltiporukalle.

 

026-normal.jpg

 

025-normal.jpg

 

031-normal.jpg

Kirjoittelin aiemmassa postauksessa tekemistäni tilauksista ja niiden viivästymisistä. Iskun sohvani ei ole saapunut vielä tähänkäään päivään mennessä. Iskusta sentään pahoiteltiin toimitusviivettä ja luvattiin katsoa hinnat kohdilleen tuotteen saavuttua. Kuulostaa jo paremmalta. Tuoreimmaksi toimitusajankohdaksi on sovittu huominen. Nähtäväksi jää, pitääkö ajankohta tällä kertaa kutinsa. Mukavaahan tuo olisi.

Laatuvalaisin.comista tilaamani valaisimet ovat nekin matkan varrella. Heidän versio asiasta on paketin hukkuminen Itellan käsittelyssä. Näinköhän. No, ovat luvanneet valaisimien saapuvan nyt alkuviikosta uuden toimituksen myötä. Toivottavasti tämäkin pitää tällä kertaa kutinsa. Lastenhuoneet kaipaavat kipeästi valaisimia paikoilleen.