Uudessa torpassa ilahduttaa iso keittiö ja ikkunoiden edestä avautuvat marjaisat metsämaisemat. Voitte kuvitella, että kaikesta vielä menneillään olevasta raksahössötyksestä huolimatta uuni lämpeää nyt tiuhaan tahtiin. Tänään syyspäivää tunnelmoitiin kurpitsa-fetapiirakan äärellä. Hengetuotoksesta kerrottakoon, etten ole koskaan aiemmin ostanut oikeaa pumpaa/kurpitsaa ruoan laittoon, saati valmistanut siitä mitään. Kurpitsasta, fetajuustosta, aurinkokuivatuista tomaateista, vihreästä paprikasta sekä tuoreesta persiljasta ja tuore tinjamista tuli huiman herkullinen setti!!

 

067-normal.jpg

Syksyn värit ovat löytäneet meille niin ruoanlaitossa kuin sisustuksessa. Myös tilaamani Sits´n Linnea divaani-sohvat saapuivat perjantaina. Kangasväri on täydellinen ja divaanien leveys valloittava. Rohkea katalogiostokseni osoittautui näin sangen onnistuneeksi. Nimittäin minähän en nähnyt näitä kyseisiä Linnoita "livenä", vaan rohkaistun lopulta tilaamaan ne ihan vaan Sits´n katalogin perusteella. Tilaus tehtiin Vepsäläisen kautta. 

Olkkarissa pyörii vielä vanha matto, joka on tilaan nähden aavistuksen pieni ja ehkä liian suorakaiteen mallinen. En ole kuitenkaan vielä keksinyt, millainen matto tilaan sopisi parhaiten. Alla vilahtelee myös Hongkongista paluumuuton yhteydessä tuomamme nahkasenkki. Se on hyvin samanhenkinen ruokapöytämme kanssa, mutta samalla irvailee talon muulle sisustukselle. Pidän senkistä kuitenkin paljon ja koetan keksiä, miten löytää kalustelle arvoisensa paikka. Senkki ja ruokapöytä muistuttavat meitä ajasta maailmalla, ja niinpä toivon niiden pääsevän eduksi myös uuden kodin sisustuksessa. 

 

047-normal.jpg

 

048-normal.jpg

 

058-normal.jpg

 

074-normal.jpg