Kävimme tänään typyjen kanssa tekstiiliostoksilla. Isompi H on alusta pitäen toivonut huoneeseensa turkooseja sävyjä. Pienempi E puolestaan lilaa ja vaaleanpunaista.

Jumbon Stockmanilta löytyi etsitty Marimekon Kaunis Kauris. Ikean turkoosi päiväpeitto näyttää tässä turkoosin sijaan siniseltä, mutta on itse asiassa juurikin sopiva aisapari Kauniille Kauriille. 

031-normal.jpg

Alakuvan raitakuosinen vahakangas löytyi Kodin Ykkösestä. Sen on määrä päätyä tyttöjen askartelupöytään, jonka senkin tilasimme tänään Laulumaalta. Pöytä on valkoinen pyöreä massiivipuupöytä, jonka kaveriksi valitsimme valkoiset jakkarat. Pyöreän askartelupöydän on määrä olla paikka, jonka ympärille kokoontua pikkuystävien kanssa askartelemaan, pelaamaan, piirtämään ja seurustelemaan. Voipa sinne istahtaa koululäksyjäkin tekemään. Pyöreä pöytä on näin sosiaalisempi ratkaisu kuin esimerkiksi seinää vasten aseteltu pitkänmallinen työpöytä, jossa istutaan kasvot seinään päin. 

E:n valinnat ovat niinikään ihanat! Vallilan puolukkapuuron väriset Mandariini-vuodevaatteet, Ikean kanervan värinen päiväpeitto ja Kodin Ykkösen raitakuosi vahakangas vastaavat pikkuneidin toiveiden värimaailmaa. Samalla näissä kankaissa alkaa olla jo isojen tyttöjen meininkiä, mikä tuntuu riemastuttavan pikku sisustajaa. 

 

043-normal.jpg