Ylitimme tänään jälleen uuden rajapyykin rakentajan arjessa. Nimittäin pääsimme jo jääkaapilla käynnin makuun. Tiedättehän, lorvit jääkaapille, tuijottelet sinne tovin miettien mitä söisit ja lopulta ehkä löydätkin sieltä jotain tilanteeseen sopivaa. No, valikoima ei ole vielä päätä huimaava, mutta saatavilla on pikaista hiukopalaa ja kylmiä juomia, aivan kuten kodissa konsanaan.  Lisäksi koeajoimme kalusteisiin asennetun micron ja elimme tänään syntisesti eineksillä talon kimpussa ahkeroiden. 

Tänään asennettiin wc tilojen hanat ja talon suihkut. Miehen valitsemat Hansgrohen Raindance - suihkut tuntuivat alkuun valtavilta, mutta lopun päin ihan hauskoilta. 

 

008-normal.jpg

 

009-normal.jpg

Pääsin myös sovittelemaan valaisimia. Aada sisustuksesta ostamani Matrix-valaisimet pääsivät aulan kattoon. Vielä eivät ehkä optimikorkeuteen, mutta siellä killuvat. 

 

030-normal.jpg

 

035-normal.jpg

Keittiön saarekkeen päälle suunnittelemani alumiiniset valaisimet eivät taida sopiakaan niille suunniteltuun paikkaan, vaan tila vaatii kevyempiä valaisimia. Eero Aarnion kevyitä riippuvalaisima löytyy ja saattavat toimia niiden sijasta.

 

023-normal.jpg