Ostimme vuoden alkajaisiksi uuden television. Edellinen alkoi tulla tiensä päähän. Oli tullut jo vuosia sitten, mutta sinnittelimme sillä paremmasta haaveilematta. Uusi TV-ostos ei ollutkaan ihan pieni juttu. Television ollessa kallis ostos, vaati se eräänkin visiitin tv-kaupoille sekä sinnikästä tuote- ja hintavertailua. Lopulta voiton vei kuvan Samsungin 55" töllötin. Uusi TV vaati myös tilaan sopivan TV-tason. Mieluisa, tilaan riittävän kapea löytyi Askosta (Ava TV-taso). Uudet kajarit jäävät vielä odottelemaan seuraavien kuiden tilipuseja. 

 

036-normal.jpg

 

121-normal.jpg

TV´n korkeus on päätetty siten, että rahin päällä jalkojaan pitävän sohvaköllöttelijän monot eivät tule ruudun eteen ja että ruudun keskikohta on köllöttelijän silmien keskikohdalla. TV´n alalaita taitaa olla näin vain 60cm korkeudella (tason korkeus 37cm). Kiitokset korkeusohjeista raksakimppakolleega M´lle. 

Töllötin olisi voinut olla ehkä jopa vielä isompi, mutta toisaalta tv´n katseluunkaan ei ehkä kannata koko elantoaan mällätä. Onhan tämä 55 tuumakoko meille jo aikamoinen upgreidaus edelliseen.